Previsions astrològiques per Roser Bona del 29 d’abril al 5 de maig de 2022

– Àries (Del 21 de març al 20 d’abril): Una persona activa les teves fantasies més íntimes, però si tens parella, pensa-ho bé abans de fer un pas endavant. Un amic pot proposar-te un negoci plegats.

– Taure (Del 21 d’abril al 20 de maig): L’aspecte de Sol i Mart et pot donar l’empenta que necessites en un tema professional. Evita prendre decisions sota l’eufòria o la ràbia perquè podries vessar-la.

– Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny): Mercuri entra al teu signe i passes a l’acció en un assumpte laboral. Augmenta la mobilitat i les ganes d’expressar el que penses. Més contacte amb els germans.

– Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol): Vols parlar dels teus problemes i contactes amb una persona de confiança. Cerques un millor lloc on viure o bé redecores la llar que ja tens. Renoves tecnologia.

– Lleó (Del 22 de juliol al 23 d’agost): Mercuri transita per Casa XI i penses en què voldries posar energia en el futur, no descartant una mudança. Creixen els contactes i amb ells, les noves amistats.

– Verge (Del 24 d’agost al 23 de setembre): El sector professional i dels objectius més ambiciosos entren en un període actiu. No et conformes i vols obtenir més poder i que augmentin els beneficis econòmics.

– Balança (Del 24 de setembre al 23 d’octubre): Temps de més desplaçaments/viatges i tendència a caminar més del que és habitual. T’agradaria deixar el teu testimoni i penses a escriure un diari o un llibre.

– Escorpí (Del 24 d’octubre al 22 de novembre): La Lluna Nova per Casa VII inclina a les confidències i a les xerrades amb un caire emocional. Si cercaves un soci col·laborador, ara pots tenir més d’una opció.

– Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre): Mercuri a Casa VII facilita el diàleg amb la parella i els altres en general. Serà bo asseure’s a xerrar per evitar malentesos. Escriure pot ser una bona teràpia.

– Capricorn (Del 22 de desembre al 20 de gener): Si estàs començant una relació sentimental, no vols córrer. Prefereixes saber on poses els peus. A la feina, caldrà ser més prudent i no parlar sense pensar.

– Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer): L’aspecte de Mart amb Urà, facilita que els assumptes laborals es moguin. També activa la teva necessitat de llibertat. Vols trencar amb tot allò que et limiti.

– Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març): Tens idees de com vols que sigui el futur professional i comences a moure fils. Si cerques parella, pots conèixer algú d’interès en una App, però sigues prudent.

 

.- Aquest és un article de na Roser Bona i AMIC per a Sa Revista.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *