Previsions astrològiques per Roser Bona del 27 de maig al 2 de juny de 2022

– Àries (Del 21 de març al 20 d’abril): Et dones plaers com anar a la perruqueria o sortir de shopping. Cerques feines esporàdiques que complementin el teu sou. Dies de fer gestions administratives.

– Taure (Del 21 d’abril al 20 de maig): Venus entra al teu signe i desprens serenor i afabilitat. En aquest moment pots resultar més atractiu als altres. Temps favorable a l’amor i a la vida social.

– Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny): Mercuri a Bessons redobla la teva capacitat comunicativa. Portes la veu cantant en un tema familiar. Fas introspecció per veure com solucionar alguns problemes.

– Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol): Si no tens parella, una bona amistat pot presentar-te algú amb qui hi haurà força connexió. Havies fet plans per l’estiu, però sembla que hi haurà alguns canvis.

– Lleó (Del 22 de juliol al 23 d’agost): Desitges un canvi de look. Vols envellir millor i et proposes fer esport i cuidar-te més. Sorgeix una possible oportunitat laboral a un altre país i ho valores.

– Verge (Del 24 d’agost al 23 de setembre): Si vens de temps difícils, mires endavant sense por i confies en les teves capacitats. Poses més atenció al teu costat místic i connectes amb el teu nen interior.

– Balança (Del 24 de setembre al 23 d’octubre): Algú pot confiar-te un secret que hauràs de guardar amb lleialtat. Dies de molts missatges a les aplicacions i les xarxes. T’apuntes a una activitat lúdica.

– Escorpí (Del 24 d’octubre al 22 de novembre): Venus a Casa VII afavoreix la interacció amb els altres. Gaudeixes del temps lliure amb la parella. Si tens una empresa, és hora d’escoltar als teus empleats.

– Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre): Si últimament parlaves poc, t’obres als altres i gaudeixes de les converses. El sector laboral ofereix algun respir i milloren les relacions amb els companys.

– Capricorn (Del 22 de desembre al 20 de gener): Venus transita per la Casa de l’amor i algú pot veure en tu el que la majoria no és capaç de percebre. Moments entranyables amb els fills. Descobreixes un nou hobby o activitat de lleure.

– Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer): Fas alguna compra per decorar la llar. Si normalment ets poc donat a les demostracions afectuoses, ara tens més necessitat de transmetre emocions als que estimes.

– Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març): Ja no vols enverinar més les teves emocions i poses distància amb aquelles persones que consideres tòxiques. Pots rebre missatges d’amor per les xarxes socials.

 

Aquest és un article de na Roser Bona i AMIC  per a Sa Revista.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *