Els accessoris de moda imprescindibles de l’estiu

Amb cada nova temporada, els nostres armaris es transformen per complet canviant els estils de les peces de vestir, però també els complements que tindran un paper fonamental a l’hora de complementar qualsevol look. Ulleres de sol, collarets o bosses artesanals són només alguns dels complements que no poden faltar durant els mesos d’estiu. Vegem a continuació alguns dels complements que són imprescindibles per a l’estiu i que ens ajudaran a crear un estil més cridaner.

Ulleres: molt més que protecció per al sol.
A l’estiu el sol brilla amb força fet pel qual protegir els nostres ulls hauria de ser una cosa primordial. En aquests casos, les ulleres de sol són les nostres grans aliades. Per a aquesta temporada, les ulleres XL són les que marcaran la tendència, apostant per formes originals com a hexagonals o rodones.

Bosses per a qualsevol ocasió.
Sempre s’ha dit que una bossa vesteix, i més a l’estiu. És el complement perfecte per a portar totes les nostres coses de manera còmoda i ordenada. Per a aquesta temporada, el minimalisme es deixa a un costat, apostant per les bosses de talla XXL. D’aquesta manera ens assegurem que tot tindrà cabuda en ell. Com a alternativa a aquestes bosses, ens trobem les bandoleres o les carteres rectangulars.

Joies: accessori que suma glamur.
A l’estiu té cabuda tota mena de joies, des de les més simples fins a les més cridaneres.

Mocadors al cap.
Alguna vegada has pensat a utilitzar un mocador al cap? Perquè l’estiu pot ser la data perfecta. Es tracta d’una tendència de moda retro per als looks d’estiu. Embolica el cabell amb un mocador estampat al teu gust i gaudeix d’un estil d’allò més estiuenc.

Diademes, un clàssic que mai falla.
El més recomanable és l’ús de diademes gruixudes de tela, unes diademes amb un estil anys 80 que pot donar molt de joc. A més, és un complement molt econòmic, i amb moltes opcions de colors.

*Un article d’Amic per Sa Revista

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *