Previsions astrològiques per Roser Bona del 30 d’abril al 6 de maig de 2021

– Àries (Del 21 de març al 20 d’abril): Ves amb compte amb els malentesos amb la família. Deixa les coses ben clares perquè no hi hagi futurs conflictes. No ho deixis passar més i reclama uns diners que et deuen.

– Taure (Del 21 d’abril al 20 de maig): Si normalment ets prudent, amb Mart per Casa III, podries mostrar-te més espontani o veure’t parlant de més. Retrobament amb un germà o germana. Més desplaçaments i presses.

– Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny): Possible ajut econòmic per part d’un familiar. Vols alliberar-te d’algunes cadenes i no saps per on començar. Fer meditació pot ajudar-te a trobar el camí a la llibertat.

– Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol): Més autonomia personal. Et sents preparat per posar límits a una persona abusiva del teu entorn habitual. Un amic passa per una etapa difícil i cerca la teva comprensió.

– Lleó (Del 22 de juliol al 23 d’agost): Sorpreses al sector professional que et portaran a prendre decisions importants. Respira fondo i medita abans de fer un pas endavant. Tot i la pressió no saltis al buit.

– Verge (Del 24 d’agost al 23 de setembre): Una persona de la infància, que fa molts anys que no has vist, et contacta per la xarxa per recuperar el contacte. En els trajectes o curts viatges, pots conèixer l’amor.

– Balança (Del 24 de setembre al 23 d’octubre): El teu sex-appeal sembla que pot portar persones interessades en tu. Fins i tot pots despertar alguna obsessió. Moment de passar comptes i d’anar al banc a fer gestions.

Escorpí (Del 24 d’octubre al 22 de novembre): El Sol amb Urà a Casa VII inclina a viure situacions inesperades. També hi ha la possibilitat d’enamorar-se. Si tens parella, la relació entra en una etapa de més obertura.

Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre): La feina t’està donant maldecaps i això afecta l’estabilitat econòmica, però ja es veu la llum al final del túnel. Compte amb les compres, sigues prudent i estalvia.

 Capricorn (Del 22 de desembre al 20 de gener): S’obren vies de solució a alguns problemes que et fan perdre la son, però no confiïs massa en el que no depèn de tu. Fas bé posant límits a una persona del teu sector laboral.

 Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer): Vigila amb les presses, podries tenir un oblit important o patir una caiguda perquè vas una mica atabalat. A la feina pots viure alguna tensió, fruit de la competitivitat.

– Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març): No siguis dur amb els fills, recorda la teva joventut i posa’t al seu lloc. Una persona t’atrau i sembla interessada en tu, però la seva actitud et confon. Dóna-li més temps.

 

.-Aquest és un article de na Roser Bona i AMIC per a Menorcaaldia.com

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *