Aliments i begudes que t’ajudaran a dormir millor

Si sofreixes d’insomni, estrès durant el dia i no aconsegueixes conciliar un somni profund, compartim un llistat d’aliments i begudes que t’ajudaran a dormir millor i profundament. I és que una persona que dorm bé, en general, és una persona que menja bé i té una dieta balancejada.

La primera recomanació és menjar entre 1 hora a 30 minuts abans d’anar a dormir.

Pel que fa als aliments, aposta per pollastre cuit o rostit en una porció, salmó rostit en una porció, carn de porc (150 g), pasta, amb poc formatge i salsa de tomàquet, sopes de verdures i minestrone, cremes de vegetals i llegums, i evita el picant o coses irritants.

Una bona opció també són les amanides, ja que la majoria són molt bones per a la digestió. Això sí, es recomana que continguin poques nous per a evitar els gasos.
Pel que fa a les begudes, tria té de camamilla, té de canyella, té de menta i herba-sana, té de til·la, un got de llet calenta o tèbia, i, per descomptat, aigua. A més, no oblidis que si vols endolcir el teu te, ha de ser amb una culleradeta de mel d’abella pura. No afegeixis sucres.

Finalment, les postres dolces no són ideals abans de dormir, però si es requereixen es recomanen els següents: un pa de sègol o integral amb melmelada natural, galetes salades amb formatge, mig pa dolç, un plat petit de cereal, o nous combinades amb fruita seca i passes.

Ho provaràs?

 

.- Aquest és un article de mujerde10.com i AMIC per a Sa Revista

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *