Les joies arriben a les ungles per a brillar gràcies a la tendència de Rhinestone Nail Art

Fa temps que les petites joies van saltar a l’univers beauty. Les perles i detalls brillants funcionen molt bé per a adornar les cabelleres i en els maquillatges de festivals hem vist que un must have són els brillants adornant el rostre. Perquè ara, les joies també han arribat al món de la manicura: tenen nom propi, parlem de les Rhinestone Nail Art.

Què s’amaga darrere d’aquesta tendència? Les incrustacions de cristall aterren en les ungles i ho fan adaptant-se a tota mena de dissenys, manicures, degradats, de la cutícula a la punta, dibuixant una mitja lluna lateral. I és que la creativitat en el món del nail art és inesgotable i això ho veiem a Instagram. Després de capbussar-nos en aquest univers, et planegem algunes propostes que et poden encaixar.

Tríada de brillants

En aquestes ungles mitjanament llargues i quadrades, els detalls brillants conviuen amb una manicura rosa a dos colors. Cada ungla té tres brillants disposats en la superfície, creant una certa harmonia. Encara que el disseny és atrevit, en ser col·locats en tres punts i ser d’un únic color no resulta especialment recarregat. És un disseny per a lluir en una ocasió especial i que l’atenció es posi a les mans.

Mix de colors

La tendència Rhinestone Nail Art també arriba a les ungles de manicura francesa unicolor amb tall quadrat i versió ultrallarga. Es barregen diferents tons i es disposen de manera desigual en un disseny en el qual guanya la creativitat. A més, és interessant el contrast del brillant amb el color mat dels límits de l’ungla. Enamorarà a les amants dels estils atrevits.

Ultra glitter

Fins ara hem vist que la tendència d’omplir de joies les teves ungles es limita a la disposició d’uns quants brillants en la superfície. No obstant això, poden ser els veritables protagonistes com es mostra en aquest disseny, que també es combina amb una manicura francesa clàssica. Aquest nail art és poc discret, especialment dissenyat per a aquelles que els agradi l’estètica atrevida.

Dibuixos amb brillants

Aquesta tendència també es presenta en forma de dissenys fets amb brillants disposats en el naixement d’algunes ungles. Com veiem es combinen diferents tipus de brillants d’un únic color perquè el resultat no sigui, encara, més exagerat. Aquí contemplem la col·locació d’un llaç de brillants en una de les ungles i una línia de lluentors en forma de V per a separar la part brillant de la mat.

 

.- Aquest és un article de bellezaactiva.com i AMIC per a Sa Revista.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *