Especial gastronomia

Menorca viu un any molt especial pel que fa a la cuina. Som Regió Europea de la Gastronomia. L’objectiu d’aquesta fita és donar a conèixer la nostra illa com a  punt de gran interès per tot el que pot oferir a un bon paladar. La Fira Arrels, o els premis internacionals de gastronomia han estat potser les activitats més destacades que s’han viscut a Menorca en el que portem d’any per commemorar aquesta designació.

La riquesa menorquina per fer plats com la caldereta, l’oliaigu, les aubergínies al forn o productes tan propis com la sobrasada, l’ensaimada, el formatge Mahón-Menorca, el gin, la mel o la carn-i-xulla és impressionant.

Però a la cuina de cada dia fem molts altres plats que, potser no són estrictament menorquins en el seu origen, però si molt comuns a les taules de casa nostra i dels restaurants que tenim a l’illa.

Sa Revista es vol sumar a aquest any com a Regió Europea donant a conèixer vuit receptes fàcils per fer a casa. Tenim des d’amanides, a musclos i bacallà, postres o granisat de llimona. Tot a punt per fer-ho a casa.

Bon profit!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *